У Дніпрі із задніх дверей маршрутного таксі на проїжджу частину випав пасажир. Відповідний відеоролик опублікував свідок події в Telegram-каналі "Х**вий Дніпро".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в середу, 2 вересня, на повороті з вулиці Гвардійської на вулицю Маяковського в маршрутному таксі №156. Під час маневру із задніх дверей автомобіля прямо на проїжджу частину випав пасажир. На щастя, водій маршрутки вчасно встиг пригальмувати і не наїхав на потерпілого.

Як пізніше розповів голова профспілки автоперевізників Дніпра, пасажир відкрив двері самостійно. Як наслідок - на ходу випав на дорогу.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За попередньою інформацією, у чоловіка були ознаки алкогольного сп'яніння. В ході падіння він не отримав травм і за медичною допомогою не звертався. У поліцію також заяви не було – обидві сторони не мають один до одного претензій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі маршрутник відмовляється брати в салон пільговиків.

Як повідомляв портал Знай.иа, у місті Нікополь небайдужий маршрутник допоміг дітям, які переплутали автобус, дістатися до вокзалу.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі водій, яких обматюкав пасажирку за велику купюру приніс свої вибачення.