У місті Марганець Дніпропетровської області жінка купила сік своїй дитині, проте всередині нього вона виявила щось противне. Відповідними кадрами Наталія Ткаченко поділилася на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Як написала жінка, нещодавно вона купила своїй дитині маленький пакетик соку популярної торгової марки, щоб підняти рівень цукру в організмі. Однак, коли хлопчик почав пити, трубочка чимось забилася і напій не надходив. Тоді мати вирішила розкрити коробочку, щоб подивитися, в чому проблема.

Як з'ясувалося, всередині пакету виявилася незрозуміла слизька рідина, яка з вигляду схожа на цвіль. Однак, як зазначила Наталія, це навряд чи була цвіль, оскільки її текстура була набагато щільніше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Користувачі мережі були в шоці від побаченого і відзначили, що теж часто своїм дітям купують соки даної марки. Деякі порадили робити своїм чадам соки і компоти самостійно, щоб точно бути впевненими в їх складі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі одній з городянок продали шоколадні цукерки з"живою начинкою".

Як повідомляв портал Знай.иа, запорожанин влаштував в АТБ дикі розбірки через маску.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі знизилася ціна на борщовий набір.