Дніпровський блогер Віталій Піскун взяв інтерв'ю у довічно ув'язненого чоловіка, який розповів йому про своє життя і плани на майбутнє. Відповідний відеоролик блогер опублікував на своєму YouTube-каналі.

Віталій Піскун вирушив до виправної колонії №89. З ним погодився поспілкуватися довічно ув'язнений В'ячеслав бігун. Він поділився своїм досвідом перебування у в'язниці і розповів про освіту в стінах колонії.

Читайте Знай в Google News!

В'ячеслав бігун отримав вирок ще в 2000 році за вбивство. Просидівши в колонії 20 років він повністю усвідомив свою провину і розкаявся за скоєне. Він зазначив, що ніколи не був пов'язаний з кримінальним світом, а вбивство було виключно його рішенням.

На даний момент законодавство дозволяє подати В'ячеславу заяву на помилування, що він збирається зробити найближчим часом. Засуджений розповів, що якби його випустили з в'язниці хоча б на 1 день, то він провів би його з сім'єю.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

20 років в'язниці не пройшли для В'ячеслава даром - він зробив упор на освіту, особливо на іноземні мови. У майбутньому ув'язнений хоче вивчити китайську мову. У 2016 році він склав ЗНО, а на даний момент навчається на 5 курсі університету.

"Важливий момент: багато людей недооцінюють той факт, що у в'язниці дано величезний ресурс, який потрібно цінувати — це час. І все наше майбутнє прямо пропорційно залежить від того, як ми використовуємо цей час тут. Рано чи пізно практично всі повернуться додому і від того, як вони витратили цей час, і буде залежати, чим вони будуть займатися вони на волі", - розповів В'ячеслав.

Довічно ув'язнений налаштований оптимістично і вважає, що якщо йому вдасться вийти на волю, то проблем з адаптацією у нього не буде. Він з дитинства був пов'язаний з будівництвом, проте спеціальної освіти не мав. Зараз у нього на руках є документи від двох будівельних компаній, які кличуть його до себе на роботу. Одна з них пропонує В'ячеславу посаду комерційного директора, а друга – фінансового директора.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі розповіли про каральну медицину часів СРСР.

Як повідомляв портал Знай.иа, фотограф показав всю правду життя в СРСР в серії кадрів: бідність, бруд і таємниця людських очей.

Також Знай.иа писав, що перша "Залізна леді" України провела лише одну війну.