У Дніпрі п'ятеро сиріт вже близько півроку живуть у міській лікарні і потребують допомоги небайдужих. Детальніше про це написала Ганна Бабенко на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Як виявилося, 5 сиріт - 3 дівчинки і 2 хлопчики – проживають в міській лікарні №9 вже близько 5 місяців. Вони не знають, скільки їм ще доведеться жити в закритому приміщенні і далеко від спілкування з однолітками. Вся справа в тому, що держава не може їм допомогти, оскільки суд ще не визначив їх місце перебування.

Поки дітки чекатимуть закінчення паперової тяганини, їм необхідна допомога. Ганна Бабенко просить небайдужих подарувати малюкам одяг, канцтовари, іграшки та інше. Звичайно, співробітники лікарні допомагають дітям як можуть, проте їм не впоратися без підтримки городян.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Користувачі мережі моментально відрегалювали на прохання про допомогу, запропонувавши одяг та інші речі для дітей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у мережі просять про допомогу для 33-річної дівчини, яка практично втратила зір через меланому.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в сім'ю Ольги Шегарцевої прийшла біда-її мати захворіла на рак і терміново потребує допомоги небайдужих.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі прощаються з маленьким даниною, який довгий час боровся з важким захворюванням.