Мешканка Запорізької області погрожувала підірвати склад пасажирського поїзда, якщо ніхто не виконає її вимог. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний", посилаючись на власні джерела.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в поїзді Київ-Маріуполь. Одна з пасажирок зажадала співробітників негайно зупинити склад. Якщо її вимоги не будуть виконані, то вона підірве потяг.

Правоохоронцям одразу ж вдалося ідентифікувати особу зловмисниці та визначити її місце розташування, оскільки вона телефонувала з мобільного телефону. Як виявилося, псевдотерористкою була 23-річна мешканка Енергодара Запорізької області. На момент дзвінка вона на вказаному поїзді виїхала із Запоріжжя.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Співробітники поліції зняли дівчину з поїзда на станції Синельникове-1. На той момент вона перебувала в стані алкогольного сп'яніння. За свою нетверезу витівку порушниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від двох до шести років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі двоє чоловіків перебігали дорогу в недозволеному місці, в слідстві чого один з них потрапив під колеса легковика.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі маршрутник відмовляється брати в салон пільговиків.

Також Знай.иа писав, що у місті Нікополь небайдужий маршрутник допоміг дітям, які переплутали автобус, дістатися до вокзалу.