У Дніпрі водій маршрутки висадив усіх пасажирів через те, що інвалідка з пільговим посвідченням не хотіла платити за проїзд. Детальніше про подію розповів Семен Горбунков у Facebook-спільноті "Новокодацький район (Ленінський) м. Дніпро".

Читайте Знай в Google News!

Як розповів очевидець події, інцидент стався в маршрутному таксі №88 близько 11:30. В автобус зайшла жінка з паличкою та інвалідністю 2 групи опорно-рухового апарату. Водій почав на неї наїжджати і зажадав пред'явити посвідчення на камеру. Він в хамській формі запитав, чому вона взагалі не запитала у нього дозволу увійти, адже в салоні вже є двоє пільговиків (хоча за словами автора в результаті виявився тільки один).

Жінка пояснила, що її група інвалідності дозволяє їй користуватися безкоштовним проїздом в будь-якому виді транспорту в необмеженій кількості. Водієві було на це плювати і зажадав, щоб вона покинула салон. Коли ж жінка відмовилася і почала викликати поліцію, чоловік сказав пасажирам, що якщо хтось поспішає, то він віддасть їм гроші і вони можуть виходити. Адже він буде стояти до тих пір, поки інвалід не покине салон.

Як підсумок - він повернув гроші 15 пасажирам (120 гривень), постояв ще 10 хвилин і просто поїхав. Жінка у нього поцікавилася, мовляв куди він їде, зараз прибуде поліція, на що у відповідь почула, що йому плювати на правоохоронців.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Але на цьому історія не закінчилася. Через кілька зупинок в маршрутку зайшла ще одна жінка з пільговим посвідченням, яке пред'явила на камеру, і історія повторилася, тільки вже без зупинки автобуса. Хоча, як зазначив автор, навіть за правилами водія, в салоні був лише один пільговик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі із задніх дверей маршрутного таксі на проїжджу частину випав пасажир.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі на центральному проспекті тролейбус втратив колесо, яке влетіло у вітрину магазину.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі маршрутник відмовляється брати в салон пільговиків.