Мер Дніпра Борис Філатов прокоментував призначення довічної стипендії батькові Володимира Зеленського. Відповідний пост міський голова опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що в четвер, 3 вересня, президент Володимир Зеленський підписав наказ про призначення довічної премії видатним професорам України, в числі яких був і його батько. Цей факт викликав величезний резонанс у суспільстві, на що не зміг не відреагувати прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Але, замість того щоб заспокоїти народ, чиновник викликав ще більший шквал обговорень через свої виправдання. Не зміг втриматися від коментарів і міський голова Дніпра Борис Філатов.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Він написав, що розуміє, що всі могли помилитися, роздути конфлікт могла преса або відомі "порохоботи", проте від прем'єр-міністра такого він не очікував.

"Я все розумію. Все. Тому й мовчав до упору. Але коли цілий ПРЕМ'ЄР-МІНІСТР вилазить і публічно намагається виправдати цю несусвітню дурість, то я задаю собі одне питання: "Господи, ну коли ж в моїй багатостраждальній країні закінчиться це йо@не шапіто?",- пише Борис Філатов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Борис Філатов похвалився рейтингами прозорості Дніпра.

Як повідомляв портал Знай.иа, мер Дніпра Борис Філатов прокоментував кандидатів на посаду міського голови від "Слуги народу".

Також Знай.иа писав, що мер Дніпра Борис Філатов прокоментував приїзд президента Володимира Зеленського в місто.