Дніпровські патрульні розповіли про безглузді правопорушення, які сталися днями. Відповідною інформацією поділилася прес-служба Патрульної поліції Дніпропетровської області в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що кілька днів тому на вулиці Карагандинській до патрульного екіпажу підійшов чоловік і запропонував поліцейський разом з ним "покурити коноплю". Патрульні помітили, що невідомий перебував під впливом наркотичних речовин. Він показав інспекторам згорток, в якому знаходилася речовина, схожа на наркотичну.

Замість того, щоб прийняти пропозицію городянина, патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу, на що 35-річний чоловік образився. Порушника доставили в Самарське відділення поліції.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Ще один випадок, який потішив поліцейських – розкиданий пташиний послід у дворі житлового будинку. Повідомляється, що нещодавно патрульних викликали до одного з житлових будинків на вулиці Романа Шухевича. Зі слів заявників, сусідка розкидає у дворі і під'їзді пташиний послід.

Поспілкувавшись з ймовірною порушницею, вона підтвердила свої дії. За її словами, мешканці будинку часто годують місцевих птахів, проте не прибирають послід, які вони за собою залишають.

Патрульні склали на жінку протокол згідно зі ст. 173 (дрібне хуліганство) КУпАП.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Дніпром висадили пасажирку, яка погрожувала підірвати потяг.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі засудять організаторку наркобізнесу на території колонії.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі двоє чоловіків перебігали дорогу в недозволеному місці, в слідстві чого один з них потрапив під колеса легковика.