У Дніпрі рятують життя крихітки, яка з'явилася на світ набагато раніше покладеного терміну. Детальніше про це розповідає волонтер Олександра Сова-Тимощенкова на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Як написала Олександра, крихітка Мелена народилася на світ всього лише на 25-му тижні вагітності і важить всього 700 грам. Через передчасні пологи у дівчинки не встигли сформуватися органи, і вона не може повноцінно дихати.

На даний момент Мелена знаходиться в кювезі і підключена до апарату штучної вентиляції легенів. У мами дівчинки ще є дітки, і вона вірить в одужання своєї дочки, проте потребує допомоги небайдужих. Малятко знаходиться в Дніпропетровському обласному перинатальному центрі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Дніпро дуже потрібна Ваша допомога🆘. Для всіх зараз не легкий час, але цій маленькій крихті дуже потрібна допомога🙏. Кожна Ваша 5-10 грн допоможе нам закупити все необхідне",-пише Олександра Сова-Тимощенкова.

Geplaatst door Александра Сова-Тимощенкова op Donderdag 3 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 12-річний школяр вижив після півгодинної зупинки серця.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі п'ятеро сиріт вже близько півроку живуть у міській лікарні і потребують допомоги небайдужих.

Також Знай.иа писав, що у мережі просять про допомогу для 33-річної дівчини, яка практично втратила зір через меланому.