У Кривому Розі городяни зіткнулися з шахрайством на пошті. Детальніше про це розповіла користувачка Facebook Олена Ленська.

Як написала жінка, нещодавно їй прийшло СМС від " Нової пошти "з номером" замовлення " і тнн посилки, яку вона не замовляла. Співробітники пошти повідомили, що посилка прийшла післяплатою і сума до оплати становить 162 гривні (100 гривень грошовий переказ, 20 гривень комісія за накладений платіж і 42 гривні за пересилку).

Читайте Знай в Google News!

Жінка запідозрила щось недобре і звернулася на гарячу лінію "Нової Пошти", поцікавившись, що знаходиться в посилці. Як їй повідомили, співробітникам пошти це невідомо, оскільки в графі " вміст "вказано"інше".

Тоді вона вирішила пробити номер телефону, який був вказаний у відправника таємничої посилки. Як виявилося, це номер шахраїв. Вона подзвонила на нього, проте мобільний був відключений. Посилка була відправлена їй з Львівської області села Стрельковичі. Посилку вона вирішила не забирати.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Користувачі мережі розповіли, що теж стикалися з подібними ситуаціями. Хтось із "жертв" відкрив посилку в присутності працівників пошти і всередині виявився подарунковий сертифікат на неіснуючий магазин ювелірних прикрас.

Також в коментарях писали, що жертвами шахраїв часто стають клієнти «Укрпошти», тому що «Укрпошта» не дозволяє оглядати посилку до оплати. Таким чином, заплативши гроші за» кота в мішку", Дніпряни мають на руках тільки недійсний сертифікат.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Тернополі до правоохоронців звернулася жінка, яка попалася на вудку шахраїв.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Україні активізувалися шахраї з підробленими документами.

Також Знай.иа писав, що у Кривому Розі шахраї оформляли на людей онлайн-кредити.