Водієм авто виявився син кандидата в мери Кривого Рогу Дмитра Шевчика.

Про це пише Кривбас Сіті.

Читайте Знай в Google News!

Син кандидата в мери збив дитину на пішохідному переході
Син кандидата в мери збив дитину на пішохідному переході

На своїй сторінці в Facebook Дмитро Шевчик так прокоментував ситуацію "Друзі! У двох сім'ях сталася біда. У родині 11-річного хлопчика Саші і моєї. Мій син Марк йшов від зіткнення з авто, втратив керування і виїхав на пішохідний перехід. Машина зачепила Сашу. Дитина постраждала. Зараз він знаходиться в дитячій обласній лікарні у відділенні нейрохірургії. Лікарі кажуть, що стан стабільний. У Саші закрита черепно-мозкова травма, надкол правої скроневої кістки, підозра на забій внутрішніх органів, перелом плечової кістки, і численні садна.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Марк не переховувався і не збирався ховатися з місця ДТП, він викликав швидку допомогу, був абсолютно тверезий і пройшов медичний огляд, співпрацював з поліцією. Дана подія в Єдиному реєстрі досудових розслідувань і буде розглянута за законом. Недоброзичливці кажуть, що я намагаюся зам'яти, приховати, відмазати. Це не так. Моєю метою є здоров'я і безпека цієї дитини. З сашиними батьками Наталією Іванівною та Сергієм Володимировичем знаходимося в Дніпрі. Розглядаємо всі можливі варіанти лікування і реабілітації.

пост Дмитра Шевчика у Фейсбук
пост Дмитра Шевчика у Фейсбук

Я беру на себе особисту відповідальність за майбутнє Саші. Вважаю, що на зараз це моє найперше завдання як батька і як людини. Хочу сказати величезне спасибі нашим лікарям за роботу. Ми всією сім'єю молимося за здоров'я цієї дитини", - зазначив кандидат.