Під Дніпром п'яна горе-мати заснула на лавці і забула про дітей. Про це розповіли на сторінці Поліції Дніпропетровської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється,що 2 вересня, в Кривому Розі, на території Покровського району поліцейські забрали двох дітей у матері, яка в стані алкогольного сп'яніння заснула на зупинці громадського транспорту.

Читайте Знай в Google News!

Співробітники ювенальної превенції доставили дітей до лікарні, а на горе-матір склали адміністративний протокол за невиконання батьківських обов'язків.

затримана мама, фото: Facebook поліція Дніпропетровської області

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Правоохоронці, спільно з фахівцями зі служби з прав дітей встановили, що ситуація могла нести загрозу життю дітей, тому було прийнято рішення забрати у нетверезої матері хлопчиків 2-х і 4-х років.

Після цього інспектори ювенальної превенції провели з жінкою профілактичну бесіду з приводу виконання батьківських обов'язків та склали адміністративний протокол за ст.184 Кодексу України Про адміністративні правопорушення (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

Матеріали даної справи були направлені до суду.

повідомлення поліції Дніпропетровської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві горе-мати запхала малюка в сумку в зимовій куртці

Як повідомляв портал "Знай.uа", брати-трійнята народилися з ДЦП, мужня мама плюнула лікарям в обличчя

Також, "Знай.uа" писав, що обгорілу дитину знайшли На рейках у Києві