Поліцейські Дніпра затримали чоловіка, який має відношення до вибуху гранати в Амур-Нижньодніпровському районі. Про це розповіли на сторінці поліції Дніпропетровської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Дніпрі, 6 вересня, близько 18:00, 35-річний чоловік кинув гранату в бік одного з житлових будинків. У момент вибуху в будинку знаходилися двоє чоловіків, які отримали тілесні ушкодження в результаті події.

Читайте Знай в Google News!

затриманий чоловік, фото: Facebook поліція Дніпропетровської області

На місце події прибули співробітники слідчо-оперативної групи Амур-Нижньодніпровського відділення поліції, рятувальники і співробітники вибухотехнічної служби.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

За попередніми висновками експертів, швидше за все чоловік кинув гранату РГД-5.

Правоохоронці затримали злочинця згідно зі ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Згідно з даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ст.15 ч. 2 ст. 115 ч. 2 п. 1,5 Кримінального кодексу України (Замах на умисне вбивство). Триває слідство.

повідомлення поліції Дніпропетровської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві двоє молодих людей, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, жорстоко побили священнослужителя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дівчина-підліток запізнилася на пару хвилин і отримала "покарання" від таксиста

Також, "Знай.uа" писав, що стало відомо про те, що під офісом президента України був затриманий чоловік, у якого з тобою була граната.