У місті Жовті Води Дніпропетровської області на 72 році життя після тривалої хвороби помер відомий футболст і тренер Василь Григорович Кузьмінський.

З 1980 року Кузьмінський був старшим тренером "Авангарду" в Жовтих Водах, і керував командою аж до 1992 року. Наступні 15 років він провів у ДЮСШ.

Всі, хто знав Василя Горигорійовича, відгукуються про нього тепло і дуже душевно. У серці кожного знайомого він залишив лише світлі спогади.

У соціальних мережах українці залишають співчуття рідним і близьким.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У суботу, 5 вересня, коронавірус забрав життя прокурора Хмельниччини - лікарі боролися, як леви. Відомо, що COVID-19 у Синишина діагностували ще 31 серпня. Його госпіталізували в міську інфекційну лікарню в середньому стані тяжкості.

Також стало відомо про смерть легендарної бельгійської акторки і співачки Анні Корді. Зірка померла у французькому місті Валлоріс. Їй стало погано, тому в будинок вирушили рятувальники, проте вони так і не змогли допомогти артистці. Вона раптово пішла з життя через зупинку серця. Корді було 92 роки.

Нагадаємо, померла відома акторка Галін Горг-зірка "Ксени: принцеси-воїн" і "Твін Пікс".

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Харкові жінка задушила десятирічного сина і перерізала собі вени.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що в Івано-Франківську померла медик дитячої поліклініки.