На Донбасі загинув боєць з Дніпропетровщини. Про це розповіли в павлоградських ЗМІ.

Повідомляється, що 5 вересня, під час проходження служби на території проведення ООС загинув солдат з Дніпропетровської області Грицишин Віталій Зіновійович.

Читайте Знай в Google News!

Він боровся з пожежею, яка загрожувала позиціям полку і натрапив на мінне загородження. Від вибуху міни він отримав важкі поранення, які призвели до смерті.

Грицишин Віталій Зіновійович, фото: Дніпровська панорама

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Віталій Грицишин народився 21 липня 1982 року в Павлограді. Навчався в школі №17.

У 2015 році був мобілізований до лав ЗСУ, а в 2016 році підписав контракт для подальшого проходження служби.

Багато рідних і друзів Віталія відгукувалися про нього як про добру, добру і надійну людину. Після себе він залишив хорошу пам'ять в серцях людей, які його знали.

Грицишин Віталій Зіновійович, фото: Дніпровська панорама

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 4 вересня загинув український військовослужбовець зі Львова Кравчишак Тарас. Відомо, що військовий загинув поблизу Маріуполя. Кравчишак

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі раніше судимий місцевий житель напав на бійця батальйону "Азов" Олега Черевко, який намагався заступитися за дівчину.

Також, "Знай.uа" писав, що під Хмельницький попрощалися із загиблим на Донбасі бійцем АТО