У Дніпрі чоловік знайшов гаманець з грошима і повернув його власнику. Про це Дмитро Салов написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Дніпрі чоловік знайшов гаманець з грошима і банківськими картами. Однак він не залишив знайдене собі, а відшукав власника і повернув йому його імущество.

Читайте Знай в Google News!

"Ура, ура, ура! Власник грошей, документів і банківських карт знайдений! Повернув власнику гаманець з усім вмістом в повному обсязі! Все-таки коли людям робиш добро, емоцій і радості отримуєш набагато більше, що людина зрадів від того, що знайшов загублене! Люди, будьте добрішими, хоч зараз і час такий, що один хоче вижити за рахунок іншого! Євген, прошу тебе вчинити також, якщо знайдеш чиюсь річ! Будь щасливий, успішний і наступного разу ховай гаманець надійніше!"- написав Дмитро Салов.

Публікація Дмитра Салова, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Користувачі Мережі не могли пройти повз такого повідомлення і висловили своє захоплення вчинком чоловіка в коментарях до публікації.

"Зараз таких людей дуже мало нехай береже вас Господь", " хлопець молодець, більше такх людей. Приклад", " Слава богу що є такі чесні і хороші люди! Браво тому хто не тільки знайшов а й повернув знайдене!"- написали користувачі в коментарях

коментарі до публікації Дмитра Салова, скріншот: Facebook

коментарі до публікації Дмитра Салова, скріншот: Facebook

коментарі до публікації Дмитра Салова, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві паралізовано метро, сотні українців застрягли під землею

Як повідомляв портал "Знай.uа", львів'яни повстали проти московських попів, які моляться "за здравіє" Путіна

Також, "Знай.uа" писав, що тернополянин взяв бронзу з боксу і пішов по стопах Усика