У Дніпрі невідомі влаштували для дітей неабияке випробування. Школярі масово отримують спам-листи з погрозами, де розповідається, що дитина має зробити і що станеться, якщо вона проігнорує лист.

Про це розповідають у Facebook-спільноті "Освіта Дніпра – соціальна взаємодія, правозахист, обговорення".

Авторка публикаціх Наталія Мшанецька розповіла, что її дитина теж отримала подібне повідомлення від однолітка. Не усі діти психологічно стійкі, деякі по-справжньому бояться того, що написано у листі, і тому розсилають його іншим, як вимагає невідомий автор.

За словами Наталії, повідомлення неабияк налякало дитину. Хлопчик повірив у написане і весь вечір проплакав, його ледь заспокоїли.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

“Я не знаю, що рухає людьми, які створюють цю нісенітницю, але вона реально працює, працює негативно, відбиваючись на дитячій нестійкій психіці. У нашій ситуації поруч виявилася мама, яка допомогла розрулити, а могло і не виявитися, внаслідок чого дитина отримає масу негативу, стрес і точно не бонус до свого здоров’я”, – написала Мшанецька.

Нагадаємо, навчання на карантині: МОН виявилося не готовим до випробувань, батьки б'ють на сполох.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Шмигаль прогнозує рекордну кількість заражених вже в кінці вересня: до чого готуватись українцям.

Також, "Знай.uа" писав, як "гризти граніт науки" на карантині: психолог порадила батькам, як пережити складний період.