Стало відомо про те, що в Дніпрі намагаються врятувати маленьку дівчинку, яка отримала страшні опіки.

Таким чином, повідомляється, що через бабусю-алкоголічку, трирічна дівчинка чи не згоріла живцем. Медики ввели її в медикаментозний сон, щоб та не мучилася від болю, і рани зашивають штучною шкірою.

Про це повідомляється в сюжеті ТСН.

Горе-бабуся спала, коли в будинку почалася пожежа. Відчувши запах горілого, жінка прокинулася і стрімко вибігла на вулицю, залишивши дитину одну всередині. Дівчинка сховалася від вогню, але, все ж отримала страшні опіки. Їй пощастило, що на допомогу прийшли сусіди і врятували її.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Зараз же дитина перебуває в медикаментозному сні, щоб не відчувати всю цю біль. Також вона була приєднана до апарату штучної вентиляції легенів.

Співробітники правоохоронних органів розповіли, що сім'я неблагополучна, і давно стоїть на обліку. Родичів дівчинки ловили неодноразово на недбалому ставленні до дитини. До слова, за кілька днів до того, що сталося, мати кинула дитину на бабусю, на кілька днів.

Було відкрито кримінальну справу.

Точно говорити чи виживе дівчинка-поки що рано. Вона пережила вже дві операції, і її готують до подальших.

Нагадавши, Знай писав, що в Тернополі померла 29-річна породілля з Нігерії, у якої був діагностований коронавірус. Через більше тижня після пологів, вона померла, і лікарі не змогли її врятувати. Хвороба у неї була діагностована вже після операції. У неї відмовило відразу кілька органів.

Також Знай повідомляв, що на Прикарпатті родина виховує трьох дітей і потребує допомоги. Середній хлопчик народився зі складним діагнозом, який змушує його голову непомірно рости.

Нещодавно Знай передавав, що в мережі розповіли про казкову долю дівчинки з притулку, яку удочерили в ранньому дитинстві і зробили топ-моделлю. Зараз дівчина допомагає таким же як вона дітям-сиротам знайти сім'ї.