Стало відомо про те, що в Дніпрі лікарям вдалося провести унікальну операцію. Дівчинці повернули голос.

Таким чином, повідомляється, що на базі Обласної дитячої клінічної лікарні в місті Дніпро, лікарі провели унікальну операцію на гортань, яка дала можливість дівчинці спокійно говорити.

Про це повідомили на сторінці ЛОР-відділення на базі Обласної дитячої клінічної лікарні в соціальних мережах.

Пацієнтці 15 років, у неї були скарги на осиплість голосу, яке відзначається з самого народження. Над нею пробували консервативне лікування тривалий час, однак, воно не дало досконале ніяких результатів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Під час ендоскопічного обстеження гортані визначається наявність мембрани в передній комісурі яке закриває на 1/5 просвіт гортані, в зв'язку з чим і утворюється зміна голосу. Прийнято рішення розсікти мембрану за допомогою радіохвильового ножа.

Всього через день після операції її відпустили додому. Через місяць лікарі чекають її знову.

Нагадаємо, "Знай.иа" повідомляв про те, що в Запорізькій області школяр прийшов на заняття з коронавірусом. Хворобу виявили випадково під час тестування. Батьки виявилися здорові, а дитина отримала позитивний результат тесту. Зараз клас, в якому навчається хлопчик, відправили на карантин.

Також "Знай.иа" писав про те, що в Харкові дітей посадили за парти, а про водопостачання школи забули. В одній зі шкіл міста відключили воду і створили дітям випробування в туалетах.

Нещодавно ми розповідали, як 1 вересня у Тернополі школярів привітали священики та поліцейські. Вони опублікували свої привітання в соцмережах і на офіційних сайтах.