Стало відомо про те, що на дитячому майданчику собака вкусила дівчинку ща особа. Нарешті розкрилася вся правда.

Таким чином, повідомляється, що кілька днів тому в Дніпрі з'явилася тривожна інформація про те, що на одному з дитячих майданчиків в Краснопіллі стався кричущий інцидент.

Вчера писала пост о бездомышах ещё не зная о произошедшем в Днепре. Не могу пройти мимо, расскажу что удалось узнать из...

Geplaatst door Natalya Lyutaya op Vrijdag 4 september 2020

Маленька дівчинка стала жертвою собаки. Вона вкусила дитину зла особа.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

При цьому, сталося це на очі в багато людей, серед яких були не тільки діти, а й дорослі. Мати дівчинки обурена, так як це може повторити і не раз, тому терміново потрібно вживати жорстких заходів.

"Хочу звернутися до всіх жителів Краснопілля, які живуть в районі новобудов. Сьогодні 01.09.20. на дитячому майданчику, місцева собака вкусила мою дочку за обличчя. Це сталося на очах багатьох очевидців, серед більшості - були діти. Я з дочкою поїхала в машині швидкої допомоги в лікарню".

Лікування дуже дороге, а здоров'я ще дорожче. А найстрашніше це те, що на обличчі дівчинки можуть залишитися шрами на все її життя. Прошу прийняти колективне рішення щодо позбавлення від місцевих собак, я пропоную колективно залишити заявку на вилов» - повідомила мати.

Нагадаємо, що у Нікополі виявили змію у дворі приватного будинку.

Як повідомляв портал Знай.ІА, у Дніпропетровській області неадекватний чоловік "зняв" з собаки шкуру живцем.

Також Знай.ІА писав, що неподалік від Дніпра, невідомі на машині збили кішку і залишили помирати посеред дороги.