Стало відомо про те, що в Кривому Розі дві однорічні дитини наїлися таблеток, і опинилися в лікарні з отруєнням.

Таким чином, повідомляється, що в Металургійному районі Кривого Рогу дві однорічні дитини переплутали цукерки з таблетками, і опинилися в реанімації.

Стався цей страшний інцидент у вівторок, 8 вересня. Вони випили нейролептик, який знаходився у їхнього дідуся. Застосовують його при лікуванні депресивного синдрому, і інших схожих захворюваннях.

З діагнозом "отруєння" малюків екстрено госпіталізували в реанімаційне відділення Криворізької міської клінічної лікарні номер 8.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Інформації про їх стан поки немає. Відомо, що дітям зробили промивання шлунка.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Бердянську відпочиваючі отруїлися креветками. Групове отруєння на Азовському морі.

Відразу у п'яти осіб була діагностована галлофілезная інфекція. Розслідування показало, що причиною цього стали варені креветки, які туристи купили у приватного підприємця, і протягом дня їли їх на пекучому сонці.

Нагадаємо, раніше Під Тернополем Каструля з окропом відправила в реанімацію 4 - річного малюка - " зварив себе живцем"

Як повідомляє портал " Знай.ІА» У Запоріжжі жінка ковтнула небезпечний "хімікат" і вирушила на той світ-лікарі розвели руками

Також " Знай.ІА " писав, що На Буковині небезпечні ласощі поклали під крапельниці вагітну жінку з дітьми