Стало відомо про те, що помер відомий український волонтер, якого знає і поважає вся країна. Вивіз сотні людей з АТО.

Таким чином, повідомляється, що в середу, 9 вересня, в місті Павлоград в церкві ПЗТО пройшла церемонія прощання з відомим українським волонтером, який був патріотом своєї країни.

Володимир Єфанов був справжнім патріотом своєї країни, і протягом останніх років життя він це активно доводив.

У місті його знають абсолютно всі волонтери. Він один з перших, хто самостійно шість років почав вивів із зони АТО більше ста осіб з сімей переселенців. Вже тоді він розумів, що це війна.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У тому ж році трапилася біда.

При перевезенні чергової сім'ї його машина потрапила під мінометний обстріл, і через відкриті щілини водійського вікна в очі Володимиру потрапила бетонна крихта. Спека, відсутність умов для надання необхідної медичної допомоги, кілька годин в дорозі на машині, в якій від страху і спеки волають про допомогу малолітні діти. Тоді він позбувся одного ока.

Незважаючи на існуючі проблеми зі здоров'ям, він повернувся до своєї справи, і далі працював автослюсарем.

Поховають чоловіка в селі Малоолександрівка. Про причину смерті не повідомляється.

Нагадавши, Знай писав, що 25 серпня на Донбасі загинув військовий під час перемир'я. Причиною смерті стало необережне поводження зі зброєю.

Також Знай повідомляв, що чергове самогубство військовослужбовця на Херсонщині сколихнуло Україну. 24-річний контрактник після ротації в зону ООС отримав відпустку і приїхав провідати бабусю, яка проживає в селі Киселівка Білозерського району.

Нещодавно Знай передавав, що в лікарні помер 20-річний матрос, який отримав поранення в зоні ООС.