У Дніпрі сім'я з чотирма дітьми змушена жити в квартирі, яку знищила пожежа. Батьки, у яких немає коштів відновити житло, звернулися до волонтерів.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише волонтер Олександра Сова-Тимощенкова.

Вона розповіла, що сім'я не числиться на обліку у соціальних служб, оскільки визнана благополучною.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Квартиру сім'я отримала за обміном з братом, який періодично йде в запої, в будинку сталася пожежа. Сім'я переїхала сюди лише тиждень тому, і тепер намагається створити більш-менш прийнятні умови для життя.

"Тато один працює, мама зараз в пошуках роботи на пів дня, оскільки діти пішли в садок. У сім'ї 4 діток (старша дочка живе окремо 23 роки, друга дочка 10 років ходить в 5 клас і 2 діток в садок 5 і 3 рочки). Давайте допоможемо разом хто чим зможе: потрібні будматеріали різні (шпалери, фарба, сантехніка і все що потрібно для ремонту, дуже потрібні двері, щоб там де балкон їх встановити, щоб не було холодно , попереду холоди) з меблів: парта , диван, дитяче ліжко, гардини і багато іншого. Я впевнена що зі світу по нитці ми зможемо зібрати допомогу для ремонту. Давайте створимо умови в квартирі, адже там проживають дітки!"— - пише Олександра.

Зв'язатися з волонтером і допомогти родині можна за телефоном: 0675622044. Контактна особа-Саша.

Волонтер також готова надати контакти сім'ї, якщо знайдуться бажаючі особисто приїхати і допомогти.

Олександра розповіла, що мама Ірина до останнього не хотіла звертатися по допомогу, соромилася обтяжувати сторонніх людей.

Тим часом рідні молодого львів'янина, який потрапив у тяжку ДТП благають про допомогу, аби врятувати найдорожчу людину. Так, львів'янка розповіла, що 1 вересня її брат потрапив у аварію. 23-річний львів'янин був пасажирів у автомобілі Нива, який у результаті ДТП повністю розтрощило.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що озвіріла викладачка розстріляла чоловіка і дочку, а собі пустила кулю в скроню - кривава трагедія приголомшила Україну

Також портал "Знай.ua" писав, що 9-річний хлопчик з інвалідністю, який жив у парку, втратив маму - батько не знаходить слів

Також портал "Знай.ua" писав, що У Мінсоцполітики вирішили долю "пакету малюка": Купити щасливе дитинство?