У Дніпрі поліція і волонтери другий день шукають безслідно зниклого 14-річного Дмитра Русанова. У четвер, 10 вересня, близько 17:00 підліток вийшов з будівлі дитячої лікарні, після цього його ніхто більше не бачив.

Про подію повідомляє прес-служба Національної поліції Дніпропетровської області.

Прикмети дитини: середня статура, на шиї подвійний ланцюжок.

Одяг: сині джинси і чорна футболка з написом "Лос-Анджелес".

Поліція просить кожного, хто бачив хлопчика, звернутися за телефонами "102" або (067) 725 70 81, (097) 706 23 55.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Києво-Святошинським відділом поліції розшукується малолітній КЛЮЙ МИКОЛА, 10 років, який 04.09.2020 року близько 16.30 після закінчення уроків вийшов зі школи та до місця проживання не повернувся.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Франківщині зникла 13-річна школярка, батьки в сльозах благають про допомогу - "Де ти, Діанко?" Особливі прикмети зниклої: зріст 165-170 см, середньої статури, волосся темне довге, очі карі. Дівчинка була одягнута в сині джинси зі смугами на боках, чорне кашемірове пальто, чорно-білі кеди. При собі мала рюкзак фіолетового кольору.

Також портал «Знай.uа» писав, що На Харківщині вогонь знищив село, жителі не можуть отямитися від горя: "Мама ще не знає ,що будинок згорів"

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Чернівцями всю ніч шукали зниклу дівчинку - ховалася від мами в сусідньому селі 13-річна дівчина пішла з дому та відмовлялася спілкуватися з рідними і не повідомляла їм про своє місцезнаходження. Впродовж доби правоохоронці розшукали дівчину та повернули додому.