Про це він сам повідомив у Facebook, зазначивши, що стаж його роботи в журналістиці більше 30 років.

У своєму відеозверненні він вказав, останнім часом в газеті стали виходити статті, які йшли в розріз з думкою колективу, а публікації проходили добірну цензуру.

"Останньою краплею, що переповнила мою чашу терпіння, послужила публікація "шоколадні хлопчики " слуг народу". Відверто кажучи, стало соромно за цю " заказуху "в" пульсі " і за тих, хто за всім цим стоїть. Тому я собі сказав: "Досить!"І прийняв для себе рішення. Те, що воно правильне, переконався буквально відразу. Я немов від чогось звільнився - від непідйомної брили, яка роками тягнула спину, від іржавого якоря, який тягнув на дно", – написав журналіст.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Случилось то, что должно было случиться… В жизни все происходит своевременно. Последней каплей, переполнившей мою чашу терпения, послужила публикация «Шоколадные мальчики» слуг народа». Откровенно говоря, стало стыдно за эту «заказуху» в «Пульсе» и за тех, кто за всем этим стоит. Поэтому я себе сказал: «Хватит!» И принял для себя решение. То, что оно правильное, убедился буквально сразу. Я словно от чего-то освободился - от неподъемной глыбы, которая годами тянула спину, от ржавого якоря, который тащил ко дну. Понимаю, что моя позиция придется не всем по душе. Имею в виду не только своих недоброжелателей, коих хватает, но и тех, у кого еще вчера числился в списках друзей-приятелей. И тем, и другим совет только один – давайте учиться уважать мнение других!

Geplaatst door Alex Shido op Vrijdag 11 september 2020