В одній зі шкіл Павлограда (Дніпропетровська область) сталася невелика НП: на територію школи заповзла змія, перелякавши і дітей, і дорослих.

Про це на своїй сторінці в Facebook користувачка Юлія Зайченко.

Лісова гостя приповзла в шкільний двір якраз к завершенню уроків, коли додому поспішають учні і батьки. Дорослі почали активно відганяти змію від дітей, а один батько вирішив проблему радикально: попросив у працівника школи лопату і вбив тварину.

"Будьте пильні і обережні. Розповідайте своїм дітям, що це небезпечно і дивляться під ноги. У нас тут поруч посадка і ліс, є ймовірність того, що ще не одна приповзе в гості. Особливо дуже багато малюків гуляє на стадіоні з мамами, а малюки тільки пізнають цей світ і їм буде дуже цікаво, що це за штучка, яка повзає", - звернулася до батьків Юлія.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У коментарях користувачі погодилися, що ситуація вийшла небезпечна, але відзначили, що вбивати змію було зовсім необов'язково.

"Людина страшніша за цей аспід. Не спалять, так лопатою вб'ють. Виховуйте дітей бути обережними, але не згубниками природи", — написав у коментарях Віктор.

Раніше портал Знай.uа писав, що МОН хоче саджати вчителів: хто і за що може опинитися за ґратами.

Як повідомляв портал Знай.uа, виховательку дитячого садка застукали за мерзенним заняттям з дітьми: "Хапала за руки і смикала за волосся".

Також портал Знай.uа писав, що історія дівчинки "без дитинства" із Чернівців змусила українців ридати: "Гарує на городі та годує свиней, щоб врятувати паралізовану маму".