Жителі Депра перетворили дорогу біля будинку в смугу перешкод для автомобілістів. Про це розповіли в сюжеті ТСН.

Повідомляється, що в Дніпрі жителі дев'ятиповерхівки вирішили самостійно боротися з автотранспортом і встановили біля будинку 11 лежачих поліцейських.

Лежачі поліцейські покривають 100 метрів дороги і автомобілістам стає важко подолати цю ділянку, а деякі автомобілі і зовсім застряють на цій дорозі. Багато власників автомобілів скаржаться, що після проїзду по цій дорозі ремонт влітає їм в копієчку.

Читайте Знай в Google News!

Але мешканці будинку вважають, що вчинили правильно. За їх словами, кілька років тому, коли відремонтували дорогу біля будинку, водії почали користуватися нею для об'їзду світлофорів.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

лежачі поліцейські біля будинку, кадр з репортажу ТСН: YouTube

Мешканці будинку скаржаться, що через шум не можуть заснути, адже автомобілі їздять на великій швидкості. У зв'язку з цим вони зібрали гроші і встановили лежачих поліцейських.

Деякі люди не згодні з такими заходами, адже в разі непередбаченої події вони можуть перешкодити швидкій або пожежним дістатися до місця призначення.

У будь-якому випадку ці перешкоди є незаконними, адже їх можна встановлювати лише з дозволу поліції та місцевої влади. За це мешканцям будинку може загрожувати штраф або виправні роботи. Однак ніхто з водіїв поки не поскаржився у відповідні органи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що харків'янин епічно покарав мажора за повільну їзду

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Київщині у страшній ДТП розбилася вся родина, моторошні подробиці сколихнули мережу

Також, "Знай.uа" писав, що зірка "універу" пішов по стопах Єфремова? Після вироку актор розсміявся суддям в обличчя