Колишнього нардепа і екс-радника голови Національної поліції Юрія Березу побили в результаті конфлікту через крадених гусей.

Як повідомляє на своїй сторінці в Facebook "Дніпро Оперативний", інцидент стався в П'ятихатському районі, де Береза проживає.

Відомо, що місцевий житель поскаржився сусідові, полковнику поліції Юрію Березі, що у нього з двору хтось вкрав чотирьох гусей. Господар розповів про прикмети ймовірного злодія і додав, що той поїхав на чорному автомобілі. Береза погодився допомогти у пошуку птаха, і незабаром у селі Чумаки на водосховищі чоловіки помітили чорну Mazda-3.

Під час спілкування з власником іномарки з'ясувалося, що у нього в багажнику лежить чотири гусячих тушки. Словесна перепалка між власником авта і Юрієм Березою швидко переросла в бійку. Чоловік вдарив екс-нардепа в обличчя, у Берези діагностували забій кісток носа.

Нещодавно у вагоні харківського метро побилися пасажири. Про це повідомили очевидці в соціальних мережах. За словами очевидців, конфлікт виник з-за того, що один з пасажирів був без маски, і двоє працівників одного з КП міста зробили йому зауваження, що той їде без захисної маски, незважаючи на карантин. У відповідь на зауваження чоловік повів себе агресивно. Зав'язалася бійка. Оточуючим вдалося розняти конфліктуючих.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі на пляжній дискотеці п'яна компанія влаштувала дикий махач - жіночі виски, розбиті носи і лікарня

Як повідомляє портал «Знай.ua» Три закоханих киянина поділили "прекрасну даму" палицями - кадри курйозного махача

Також «Знай.ua» писав, що Не поділили лампадки? В Одесі два попа влаштували жорсткий махач посеред церкви, безбожне відео