Стало відомо про те, що в місті Дніпро вбивця 71-річної бабусі переодягнувся в її сукню і ретирувався. Подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що сталося це в понеділок, 14 вересня, в селі Новомиколаївка невідомий чоловік проник в будинок через вікно до пенсіонерки, і наніс їй множинні ножові поранення. Жінці був 71 рік.

Від отриманих поранень у груди та шию жінка померла на місці. Після нападу зловмисник забрав з будинку особисті речі пенсіонерки, а потім зник з місця злочину.

Співробітники правоохоронних органів встановили особу зловмисника, та оперативно затримали його. Для того, щоб підтвердити його причетність до злочину, патрульні задіяли кінолога зі службовим собакою - німецькою вівчаркою.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вона привела їх до 47-річного жителя міста Дніпро. У нього вилучили речі, а також одяг жертви.

Його затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. У скоєному він зізнався під відеозапис.

Судити підозрюваного будуть за частиною 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті-довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі спіймали грабіжника, який виносив речі постояльців гуртожитків. Грабіжником виявився 24-річний житель Вінницької області. Молодий чоловік скоїв принаймні 5 крадіжок. Він підбирав ключі до замків в кімнатах і виносив все цінне.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі затримали групу злодіїв, які працювали в Соборному районі міста. Вони підбирали ключі до замків і заходили в квартири. після цього винести цінності було нескладно.

Нагадавши, Знай писав, що в Івано-Франківську невідомі побили та пограбували чоловіка. У поліцію звернувся потерпілий і расскзаал, що кілька чоловіків напали на нього, побили і пограбували.