Стало відомо про те, що в Дніпрі школярів без учнівського змусять платити за перед. Подробиці резонансного нововведення.

Таким чином, повідомляється, що в Дніпрі десятирічна школярка без учнівського була змушена заплатити за проїзд у транспорті. У Департаменті розповіли, як потрібно діяти в таких випадках.

Батько цієї дівчинки написав, що його дочка щодня їздить до школи на трамваї. Учнівських ще немає, його потрібно зареєструвати на сайті міської ради в рамках проекту «Безпечна школа».

Кондуктори періодично жартома вимагали з неї гроші за проїзд, але потім йшли.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Однак, тривало все це до вівторка, 15 Вересня. Кондуктор підійшов до Дівчинки і її однокласників, і почав лякати величезною сумою штрафу. Батькові стало цікаво, що на це скаже департамент.

У відповідь заступник директора з експлуатації та перевезень КП» Дніпровський електротранспорт " Володимир Сусленков навів рішення міськради від лютого 2020-го. Безкоштовний проїзд у міському електротранспорті надається дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, за умови пред'явлення єдиного квитка, та учням закладів загальної середньої освіти за умови пред'явлення учнівського.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше багатодітна мама ледь не рознесла маршрутку через "не той папірець": хто і коли має право на безкоштовний проїзд

Як повідомляє портал Знай.ІА в Україні подорожчає проїзд і зникнуть маршрутки через реформу Кабміну

Також " Знай.ІА " писав, що в Україні злетять ціни на маршрутки-перевізники назвали терміни