Стало відомо про те, що їдять діти в школах міста Дніпро. Це питання завжди цікавило батьків, так як вкрай важливо знати, що їсть твоя дитина.

Таким чином, повідомляється, що це місцеві жителі дізналися з повідомлення в Telegram-каналі департамент гуманітарної політики міськради.

Стало відомо, що їдять діти в школах Дніпра, фото, Департамент

Ось, наприклад, в середу, 16 вересня, меню було на будь-який смак. Був салат з буряка і бобовими, куряче філе тушковане в сметані і куркумою, рисова каша з овочами, чай з лимоном, а також випічка і зоб.

Відомо також стало про те, що завтра для учнів з п'ятого по одинадцятий клас має пільги, і відрізняється вагою порцій.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак, таке меню не у всіх школах. У деяких навчальних закладах України ситуація залишає бажати кращого.

У зв'язку з карантинними обмеженнями, уряд змусив українські школи змінити правила харчування для учнів, однак якість нинішнього харчування залишає бажати кращого. Батьки з усієї України показали, що годують їхніх дітей у шкільних їдальнях і як на це можна вплинути.

Здебільшого учням видають картоплю фрі, бургери, печиво, булочки, соки та інше. Але найчастіше якість їжі залишає бажати кращого-котлет в бургерах майже немає, картопля фрі почорніла, а на банани взагалі дивитися неможливо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Українка Еріка Логойда розповіла, як вчать дітей в школах Фінляндії, і чим відрізняється освіта в нашій країні і закордоном.

Як повідомляв портал Знай.иа, Мандзій пояснила, скільки школярі харчуватимуться сніданками в разовій упаковці.

Також Знай.иа писав, що у київських школах дітям на сніданок дають ланч-бокси з досить малою різноманітністю продуктів.