Стало відомо про те, що під Дніпром підліток напав на бездомну людину. Бив колодою.

Таким чином, повідомляється, що в Покрові підліток без сорому і совісті вирішив напасти на бездомного. Все це було знято на відео, і опубліковано в Інтернеті.

Випадковим свідком події стала дівчинка, яка почула за вікном шум. Подивившись у вікно, вона побачила, що підліток напав на бездомну людину. Хлопчина на всю глумився над ним, кидав в нього великі камені, а також бив колодою.

Жертва була змушена тікати від агресивного підлітка. Під час своєї "втечі" він відповідав лайливими словами.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Дати здачі потерпілий не зміг би, так як якщо б він вдарив неповнолітнього, то відповідальність перед законом впала б на нього.

У коментарях під відео зібралася досить велика кількість думок. Люди висловлювали обурення і нарікали на дитячу жорстокість, і відсутність виховання.

Нагадавши, Знай писав, що на Франківщині підліток влаштував криваву розправу дідусеві з бабусею. 1 вересня, в селі Бабче Івано-Франківської області, близько 05:00, 15-річний підліток вбив свого дідуся і наніс важкі ножові поранення бабусі.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі в неділю, 23 серпня, чоловік жорстоко вбив бездомного і просив сусіда допомогти заховати труп.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві на Подолі, на вулиці Костянтинівській, стався конфлікт між чоловіком і молодим хлопцем, який заступився за незнайому дівчинуу. бійка, що виникла в результаті конфлікту, закінчилася трагічно.