Стало відомо про те, що під Дніпром мати викинула новонародженого малюка помирати в посадці.

Таким чином, повідомляється, що в Дніпропетровській області, в місті Кривий Ріг стався вкрай кричущий випадок. Мати залишила новонароджену дитину напризволяще в закритій картонній коробці.

у Кривому Розі жінка залишила дитину напризволяще, фото: скріншот з відео

Все місто обговорює цей випадок, а поліція розшукувала горе-матір, яка так вчинила зі своїм малюком.

Сталося це ще кілька місяців тому. У мікрорайоні Зарічний проста перехожа біля лісосмуги почула сильний плач дитини. Те, що вона побачила - її шокувало. Дитина лежала одна в картонній коробці. На місце відразу ж викликали співробітників правоохоронних органів.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Через кілька днів мати дитини все ж була знайдена. Як виявилося, нею виявилася 26-річна місцева мешканка, у якої вже на даний момент четверо дітей. Ніхто з них з нею не живе, так як вони були давно вилучені з сім'ї.

Поліція відкрила кримінальне провадження. Хлопчика зареєстрували, і назвали Сережа. Йому надали статус дитини, яка залишилася без батьківського піклування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "пакет малюка" замінили грошима, але отримати їх не просто

Як повідомляв портал "Знай.иа", новонародженого малюка розбив інсульт, батьки благають про допомогу

Також, "Знай.иа" писав, що на Львівщині копи врятували немовля