Нелюдська жорстокість шокувала жителів Дніпра: невідомі посадили пораненого цуценя на ланцюг посеред проїжджої частини і кинули вмирати.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала місцева мешканка Ганна Михалко. Моторошна історія сталася в Краснопіллі. Дівчина проїжджала повз, коли побачила собаку і зрозуміла, що з нею щось не в порядку. Коли Аня підійшла до собаки, щоб погладити її, щеня заричало. Вона припустила, що собаку сильно побили, оскільки у тварини відмовили задні лапи.

"Посадили на ланцюг, прив'язавши його на стовбур бур'яну. Так ось, тому, хто це зробив, бажаю щоб подвійно це повернулося вам! Навіть якщо його не побили, а відмовили лапи, навіщо викидати його і прив'язувати прям на дорозі. Ви відповідаєте за тих, кого приручили. Сподіваюся ви читаєте цей пост і подумаєте наступного разу, перед тим, як щось робити подібне", - написала Анна.

Дівчина забрала цуценя з собою і відвезла до ветеринара.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, в українських соцмережах відбулося гучне розслідування: зоозахисникам і активістам вдалося розшукати хлопця, який закатав в банку маленького кошеняти і поділився таким фото в соцмережах. Хоча тварина залишилася живою, чоловікові світить покарання за жорстоке поводження з тваринами.

Небайдужі люди підняли кіпіш в соцмережах і через кілька годин після "фотосесії" шкуродер опинився в місцевому райвідділі. Відкрито справу за фактом жорстокого поводження з тваринами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше пенсіонерку з Прикарпаття запідозрили у нелюдській жорстокості - "Виття на все село!"

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, киянам заборонять фото з мавпочками.

Також Знай.ua писав, що у Чернівцях шкуродер перетворив нещасного пса на боксерську грушу, сусіди оніміли: "Живого місця немає!"