Іноді ступінь пофігізму виходить за всі рамки, що і сталося в Дніпрі. Водій тролейбуса зупинився посеред маршруту, щоб збігати в магазин за... пивом. Очманілий пасажир зняв це на відео і виклав в мережу. До слова, водієві не сподобалося, що його сміють знімати: пасажир виявився "чєпушилою" і почув, що немає в такому вчинку нічого поганого.

Реакцію співробітників департаменту транспорту ДМР довго чекати не довелося.

"Водій не державний працівник. Але така поведінка неприпустима для працівника в будь-якій сфері. Буде притягнутий до відповідальності. Приносимо наші вибачення за некоректну поведінку з боку працівника КП Дніпровський електротранспорт", – заявили в Департаменті.

Нагадаємо, у Дніпрі водій, який обматюкав пасажирку за велику купюру приніс свої вибачення.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Повідомляється, що в п'ятницю, 28 серпня, водій маршрутного таксі №4 нахамив пасажирці, яка дала йому велику купюру за проїзд. Як розповіла сама жінка, вона спокійно увійшла в маршрутку і вручила водієві 200 гривень за проїзд. Коли вона зажадала у нього здачу, то він почав кричати і нецензурно висловлюватися на її адресу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Дніпрі бидло-маршрутник змусив пасажирку ридати через дрібницю: "двісті гривень або на вихід"

Як повідомляє портал Знай.ua, у Дніпрі бидло-маршрутник висадив весь салон через одну стареньку-інваліда: "Мені плювати"

Також Знай.ua писав, що, у Дніпрі бидло-маршрутник протягнув стареньку через весь салон: "показуй, що там у тебе"