У Кам'янському в Дніпропетровській області померло 3-місячне немовля. Дитина заснула і не прокинулася. Батьки дуже просять про матеріальну допомогу, щоб провести в останню путь свого малюка Марка.

Про це стало відомо з повідомлення в групі "Міністерство добрих справ" від Світлани Пономаренко в соціальній мережі Фейсбук.

Як стало відомо, малюк народився недоношений на 35 тижні, його виходили в лікарні Руднєва. Але вдома з Марком трапилася біда. Хлопчик заснув і не прокинувся. Мама боялася, що раптом вона його придушила або придавила уві сні. Але висновок показав, що смерть настала в результаті набряку мозку.

Мама Марка весь час плаче, вона від сліз вже зірвала голос. Жінка слізно благає допомогти дитинці.

"Марк заснув і не прокинувся. Батьки дуже просять про матеріальну допомогу, щоб провести в останню путь свого янголятка Марка. Давайте допоможемо! З миру по нитці. Хто, якщо не ми?!"— написала волонтер Світлана Пономаренко.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Карта мами 5168 7574 1684 2948 ПАРХОМЕЦЬ Ганна Павлівна 26.09.1992
ПАРХОМЕЦЬ Марк Віталійович 23.06.2020 (дата народження) дата смерті 19.09.2020.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Молода тернополянка загинула при пологах, щоб віддати своє життя малюкові: місто ридає, яке горе

Як повідомляє портал «Знай.иа» Померлого тернополянина відмовилися відспівувати через борги -" з того світу не поверне"

Також «Знай.иа " писав, що На Тернопільщині четверо дітей осиротіли після страшної аварії, цілують хрести і розмовляють із загиблими: "Привіт, матуся і татусь"