Стало відомо про те, що в одному з пологових будинків України стався унікальний випадок. Двійнята народилися по 500 грамів, розміром з долоню.

Таким чином, повідомляється, що стався цей випадок в Києві, і перші тижні життя малюків абсолютно не діставали з кювету, щоб не нашкодити їм.

Дівчаток назвали Аліса і Анастасія, а народилася вони на п'ятому місяці вагітності, з надкритично низькою вагою.

Станом на сьогоднішній день малятка вже вдома. Вони пролежали три місяці в реанімації, а ще місяць в палаті з мамою. Вони набрали вагу до двох з половиною кілограмів, і тепер можуть повноцінно існувати.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

П'ятий місяць вважається дуже маленьким терміном гестації, але це початок моменту, коли дитина може народитися і має шанси вижити.

У реанімації батьки читали дівчаткам казки, а ще — розповідали про старшого братика, який чекає сестричок вдома і хоче з ними кататися на велосипеді.

Народження маляток-справжня подія для всього відділення. У Київському перинатальному центрі ще ніхто не виживав на такому терміні. Їх тато зізнається, що його дочки для нього — як символ, потрібно прагнути до життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Одесі народився неймовірний малюк, закохав в себе Україну з першої хвилини: фото

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Київському зоопарку поповнення, відвідувачі в захваті,- " які милашки!"

Також «Знай.иа " писав, що Який милий котик! У пари амурських тигрів з Одеського зоопарку народилося дитинча