Стало відомо про те, що у хлопчика з Дніпра важке захворювання, і йому терміново необхідна ваша допомога. Не будьте байдужі.

Таким чином, повідомляється, що маленький Артемка потребує термінової допомоги з ідіопатичний тромбоцитопенічної пурпурою. Зовсім недавно хлопчикові поставили ще один діагноз-гнійний менінгіт.

Geplaatst door Оля Бойчак op Dinsdag 22 september 2020

Про це стало відомо завдяки спільноті Міністерство Добрих Справ у Facebook.

У мережі почали швидкий збір коштів для того, щоб якомога раніше допомогти маленькому Артемку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Хворіє дитина з 3 місяців свого життя, і за все це брешемо у нього жодного разу не було ремісії. При цьому, народився він здоровим. Все пішло не так після щеплення гепатиту В 2 місяці.

"Конкретно цього разу Артем просто спіткнувся у дворі, секунда справи, але утворилася велика гематома (це для нас не перший раз), набряк закрив повністю ліве око» - розповіли в публікації.

Артем постійно сидить на ліжку, грається і дивиться мультики. Настрій часто мінливий-він то пхикає, то просить чогось солоденького.

Близькі хлопчика просять віх небайдужих допомогти малюкові. Кожна гривня буде неоціненним внеском і подарує хлопчикові надію на щасливе дитинство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок

Як повідомляв портал "Знай.иа", кишечник прикарпатця з'їдає рак, любляча дружина благає про допомогу

Також, "Знай.иа" писав, що новонароджену принцесу розбив інсульт, мама ридає і молиться