Стало відомо про те, що в Кам'янському, що в Дніпропетровській області, величезний тарантул переполошив цілий офіс людей. Перебувати там було страшно.

Таким чином, повідомляється, що павук був знайдений на поверсі, як написав у соціальних мережах один з очевидців.

Виглядає він дійсно досить страшно, і налякати може будь-якого, що він власне і зробив.

Весь офіс переполошився.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто відзначити, що тарантули - досить великі і Отруйні павуки, які мешкають в основному в степах, пустелях, а також посушливих районах.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що під Дніпром поблизу села Вільне Новомосковського району помітили величезного павука, який до жаху налякав жителів приватного будинку. Відповідним кадром поділилася Надія Безкоровайна у Facebook-спільноті "Підслухано / Новомосковськ (Україна) VER 2.0".

Як написала Надія, вранці вона виявила на території свого будинку величезного павука, з яким раніше ніколи не стикалася. Він заповз у велику пластикову миску і позував для фото.

Нагадаємо, що у Дніпрі жителі одного з житлових масивів помітили унікальне явище-гало.

Як повідомляв портал Знай.иа, у середу, 26 серпня, уряд України в ході засідання вжив низку обмежувальних карантинних заходів, які також торкнуться і Дніпропетровської області.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі вже наступного місяця планують відкрити планетарій, який закривався на тотальну реконструкцію.