Стало відомо про те, що в Дніпрі ветеринари зафіксували за останній тиждень понад 50 смертей домашніх улюбленців.

Таким чином, повідомляється, що днями, в районі Діївки померла собака породи Німецька вівчарка. Вмирала вона в страшних муках.

Близько чотирьох днів ветеринари боролися за її життя, однак, все безуспішно.

Місцеві жителі вже неодноразово піднімали питання про безпричинне цькування домашніх тварин. Є підозра, що таке цькування, як справа рук злодіїв. Вони труять тварин для того, щоб без проблем потрапити в будинок.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в місті Нетішин Хмельницької області заборонили підгодовувати вуличних собак і кішок біля багатоповерхівок. Так у міській раді постановили, бо, кажуть, пси масово нападають на людей. Складають протоколи на тих, хто не слухає, але зоозахисники не згодні. Доходить навіть до бійок.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Бездомні тварини в Нетішині всюди: на газонах, біля під'їздів, у скверах. Але годувати їх не можна, за це в місті штрафують мінімум на 300, максимум на 1360 гривень.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що Україна здригнулася від жорстокого злочину Шкуродерів: "запхали собаку в мішок і..."

Також портал " Знай.ІА " писав, що Кличко напередодні виборів роздає кавуни в зоопарку, кияни лягли від сміху- " бегемоти вже голосують?"

Також портал " Знай.ІА " писав, що На Львівщині службових собак змусили взутися, кадри розчулили Україну: "лабутени?"