Стало відомо про те, що в Дніпрі жінка розбила собі голову в салоні маршрутки. Водій рідко пригальмував.

Таким чином, повідомляється, що пасажирка маршрутного таксі №9 впала і отримала травму голови через різке гальмування водія. Стався даний випадок на житловому масиві Червоний Камінь. Про це повідомляє Інформаційний портал Дніпро оперативний.

Прес - секретар поліцій Дніпропетровської області Людмила Коплено розповіла, що сталося це події в середу, 23 вересня-ближче до першої години дня.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Маршрутка проїжджала поруч з Трохимівським ринком, і раптом, її підрізав легковий автомобіль. Водій розповідає, що він був змушений різко зупинити, щоб запобігти ДТП.

В результаті, аварії звичайно вдалося уникнути, але, є постраждалі. 70-річна жінка в той момент перебувала в транспортному засобі. Вона не трималася за поручень, тому впала і розбила собі голову.

На місце аварії виїхала "швидка" і забрала потерпілу пасажирку в міську клінічну лікарню №16. За попередньою інформацією медиків, у неї струс головного мозку.

Нагадаємо, що у Запоріжжі бидло-маршрутник накинувся на пенсіонерку.

Як повідомляв портал Знай.ІА, у Запоріжжі водій тролейбуса відмовився продовжувати маршрут через відсутність здачі.

Також Знай.ІА писав, що у Дніпрі маршрутка збила жінку. Від отриманих травм вона померла на місці.