Стало відомо про те, що в Кам'янському, що в Дніпропетровській області безвісти пропала 13-річна дівчинка. Ніхто не може з нею зв'язатися.

Таким чином, повідомляється, що 14-річна Ангеліна Безгінова пропала ще в середу, 23 вересня. Вона пішла гуляти, але, так і не повернулася.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Дніпропетровській області.

На вигляд їй близько 13 років, у неї довге русяве волосся, а також є шрам на лівій руці. Одягнена в була в сині джинси, червону кофту, а також синю жилетку з малиновими вставками. З собою у неї є червоно-синій рюкзак.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Просимо вас придивитися до фото і бути уважними в громадських місцях. Якщо раптом ви знаєте, де знаходиться дівчинка, помітили її десь в місті або згадали, що бачили раніше, — просимо відразу ж повідомити про це на «102» або за номером: (068) 973-46-22.

Нагадаємо, що в Києві розшукують 17-річного хлопчика, який вже майже тиждень не виходить на зв'язок з рідними. Про це повідомили в службі розшуку дітей при поліції столиці.

Микита Колесніков - 2003 року народження. Він ще 19 Вересня покинув своє місце проживання і досі не повернувся додому.

Нагадаємо, що у Франківському відшукали школярку, яка втекла від батьків: "я вже доросла!"

Як повідомляв портал Знай.ІА, у Дніпрі зник блакитноокий хлопець, батьки сплять з телефоном три тижні.

Також портал Знай.ІА писав, що на Хмельниччині таксист врятував хлопчика і став героєм міста-представив себе на місці дитини