Стало відомо про те, що в Одесі відвідати зоопарку заліз у вольєр з хижаками заради нового фото в Instagram.

Таким чином, повідомляється, що в Одесі молодий, безстрашний хлопець вирішив ризикнути своїм життям і здоров'ям. Він заліз у вольєр з левами. На чоловіка був складений адміністративний протокол, йому приписали дрібне хуліганство.

Порушнику 22 голи, і в прес-службі Управління поліції охорони в Одеській області розповіли подробиці інциденту.

Молоду людину можуть посадити на 15 діб, і чи ж він відбудеться простим штрафом. Поки що інформації яке саме покарання будуть застосовувати в поліції не озвучили.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

22 вересня молодий чоловік переліз за огорожу вольєра для левів, щоб познімати тварин. Все, що відбувається було записано на філера очевидцями, і ролик вже розлетівся по соціальних мережах.

Хлопець поліз на дерев'яний поміст, а співробітникам зоопарку доводилося відволікати тварин, щоб ті не розтерзали чоловіка.

Відразу ж була викликана поліція. Як тільки поліцейські приїхали, вони тут же взялися за роботу, але хлопець не хотів йти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше П'яний одесит заліз у вольєр з левами і не бажав його залишати: знайшов своїх

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Мережу злили фото "царя" Бердянського зоопарку-груди колесом і шикарна Біла грива

Також «Знай.иа " писав, що Під Києвом фермер поселив у корівнику Лева - " Проживу з ним до старості!"