У Дніпрі 13-річна дівчинка вирішила накласти на себе руки. Вона зістрибнула з балкону 12 поверху будинку, розташованого на вулиці Добровольців, 4. Про це повідомляє "Дніпро оперативний".

Внаслідок падіння дитина вижила, однак отримала тяжкі травми та перебуває в глибокій комі. Її госпіталізували до реанімаційного відділення дитячої обласної лікарні на Космічній. Медики зафіксували у неї вже дві зупинки серця.

Правоохоронці перевірили місце трагедії, та встановили, що на момент інциденту в квартирі, крім дівчинки, перебували її матір, бабуся, 25-річний брат та батько дівчинки, який не живе з родиною.

На кухні в квартирі знайшли передсмертну записку, у якій дитина просила пробачення у батька та пояснювала, що не може далі жити в таких умовах. За словами матері, того дня дочка була в гостях у батька, посварилася з ним і пішла додому. Вдома нібито ні з ким не конфліктувала.

Фото «Дніпро оперативний»
Фото «Дніпро оперативний»

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Фото « " Дніпро оперативний»
Фото « " Дніпро оперативний»

На опублікованих фото з квартири видно, що родина мешкала в антисанітарних умовах – в помешканні брудно, занедбано і навіть відсутні меблі.

Нагадаємо, раніше У Львові 10-річний хлопчик загадково випав з вікна – мама і сестра були поруч

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Хмельницькому малюк випав з вікна в дитсадку, вихователька " осліпла"

Також «Знай.uа " писав, що У Львові чоловік випив 50 таблеток і попрощався з життям-копи спрацювали, як блискавка