Жителі Дніпра обурюються через водія-хама, який мало не отримав по обличчю, висадивши вагітну жінку посеред траси. Детальніше про це розповідають городяни в Telegram-спільноті "Міський транспорт Дніпра".

Читайте Знай в Google News!

Як написала одна з пасажирок, яка регулярно користується маршрутом №151, є один водій, який поводиться некоректно по відношенню до пасажирів. Чоловік часто не доїжджає до кінцевої зупинки вечорами, висаджуючи пасажирів, де йому захочеться. Городяни неодноразово зверталися до диспетчера, щоб вирішити проблему, проте на поведінку водія це ніяк не вплинуло.

Одного разу дійшла справа до абсолютного абсурду - чоловік висадив вночі посеред траси вагітну жінку, після чого благополучно поїхав. Чоловік пасажирки не зміг стриматися і ледь не поліз у бійку з цим водієм, проте все обійшлося.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Незважаючи на постійні скарги з боку пасажирів, водій продовжує вести себе у звичній манері.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі жінка розбила собі голову в салоні маршрутки. Водій рідко пригальмував.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в одній з маршруток помітили яскравої зовнішності бабусю рок-гітаристку.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі пасажири очманіли від витівки водія тролейбуса:"зганяв за пивком".