У Криничанському районі мешканка села з дитинства доглядає за могилами невідомих солдатів Другої світової.

Про це стало відомо з поста в групі "Криничанщина. Історія. Легенди. Старі фото " у соцмережі Фейсбук.

Як пише автор посту, Наталія Какуша, в її селі є могили невідомих воїнів.

"У 1943 році після відходу бойових дій мій прадід з моїм, тоді ще малолітнім татом, збирали загиблих і ховали в чотири могили. Село занепадає, кладовище теж. Я з дитинства доглядаю за цими могилами. Мій старший син допомагає. А далі як? Я не вічно житиму"— пише про свою історію Наталія.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Користувачі підтримали автора поста вдячністю і теплими словами, а також зазначили, що по селах така ситуація — не рідкість.

"На жаль, такий стан у багатьох селах.Я писала про бур'яни на братській могилі в Гуляйполі, а сьогодні подорожувала по селах і побувала в Семенівці.Братська могила біля самої церкви, Церква доглянута, а ось поруч все покинуте",- написала Тамара Галактіонівна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі вшанували пам'ять двох поліцейських-загинули, рятуючи життя

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Харковом знайшли братську могилу безвісти зниклих солдатів Другої світової-75 років їх чекали вдома

Також «Знай.иа " писав, що На Франківщині чоловік осквернив могилу юного воїна АТО, мережа вибухнула - " яничар!"