У Дніпрі 10 днів рятували 2-річного Єгора, якого доставили вертольотом з Донецька. Хлопчика в його день народження загризли домашні вівчарки.

Сьогодні стало відомо, що малюк помер.

Про це повідомила волонтер Олександра Сова-Тимощенкова на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Світла Пам'ять Єгорка"— - написала на своїй сторінці у фейсбуці волонтер Олександра.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Хлопчика рятували всім світом. Волонтери по крупиці збирали гроші на дороге лікування. Медики до останнього боролися за життя малюка. Лікарі прикладають масу зусиль, щоб витягнути Єгорку з того світу. Але дива не сталося.

Нагадаємо, що інцидент стався в Селидовому Донецької області. Сім'я святкувала день народження малюка. Батько хлопчика не закрив двері вольєра, а малюк вийшов сам на вулицю. Мати хлопчика знайшла його вже без свідомості, коли його рвали дві вівчарки.

Дитину терміново доставили в Дніпро вертольотом, де йому провели складну операцію. У нього постраждала пахова зона - хлопчик втратив статеві органи, анальний отвір і отримав пошкодження стегнової артерії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У лісі зграя собак загризла вагітну жінку: моторошні подробиці трагедії

Як повідомляє портал «Знай.иа» Підкралася ззаду: франківчанку атакувала осатаніла кусака, моторошні кадри

Також «Знай.иа " писав, що Дніпровські медики борються за життя 2-річного малюка, якому собака відкусила геніталії