На тлі бордів із зображеннями Слуг народу вже почали робити фотосесії.

Про це стало відомо з сюжету ДніпроTV, пише Дніпровська панорама.

Нещодавно з незаконних бордів "Слуг народу" зникла партійна символіка.

Ми запитали у жителів Дніпра про це таємниче зникнення і почули багато цікавого.

До речі, поки Слуги народу клеять свої фото на соціальні площини, а Ірина Верещук хвалиться володінням Тік-Тока - в Адамівці немає лікарні! Хворих приймають у кімнатці сільради і оглядають на підлозі, але кому до цього справа є?

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Детальніше в сюжеті:

Нагадавши, у місті Полтава кандидат у мери Сергій Каплін відзначився вельми цікавим ходом, в його передвиборчих обіцянках говориться - "всім корупціонерам - кришка". Команда кандидата все робить прямо-потенційним виборцям роздають справжні кришки.

"Кандидат у мери Полтави роздав городянам брендовані кришки для консервації. Передвиборний підкуп безглуздий і нещадний.",- розповіли очевидці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тищенко, Нестор і Гончаренко заплатили 3 млн гривень, щоб викинути Кличка з мерського крісла: "ласий шматок"

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Ужгороді нічні вандали з балончиками зіпсували білборди політиків перед виборами: "зеу * БКІ"

Також «Знай.иа " писав, що Під Харковом "слуга" Зеленського влаштував вечірку для городян за їхні ж гроші-вибори на носі