Стало відомо про водія з міста Дніпро, який виганяє дітей з транспортного засобу.

Таким чином, повідомляється, що в місті Дніпро в маршрутці номер 141 стався конфлікт. Водій почав вимагати у школяра щоб той оплатив проїзд, інакше його викинуть з салону.

Дніпро, фото: Знай
Дніпро, фото: Знай

Про це написали пост в соціальній мережі Facebook. Автор Євгенія вкрай обурена, що водій так і не впорався з діточками. При цьому, це ж не одиничний випадок. День у день ситуація повторюється, і з кожним разом стає лише накладніше.

Євгенія просить адміністрацію, де працює водій, терміново втрутитися в цю проблему, інакше може трапитися біда. А батьки кажуть, що самі хочуть провести бесіду з водієм.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Можна провести бесіду з водієм маршрутки № 141, номер машини АЕ 3045. На якій підставі він вимагає з 9-річної дитини повну вартість проїзду-8 гривень.

Учнівський ще не видали в школі. А водій каже - або плати, або виходь». - написано в публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Дніпрі бидло-маршрутник змусив пасажирку ридати через дрібницю: "двісті гривень або на вихід"

Як повідомляє портал «Знай.иа» у Дніпрі бидло-маршрутник висадив весь салон через одну стареньку-інваліда: "Мені плювати"

Також «Знай.иа " писав, що у Дніпрі бидло-маршрутник протягнув стареньку через весь салон: "показуй, що там у тебе"