Стало відомо. Йотом, що у місті Новомосковськ, що на Дніпропетровщині, вдалося ліквідувати побив у багатоповерхівці. На щастя, обійшлося без жертв.
Таким чином, повідомляється, що пожежу, яка виникла в житловому будинку у вівторок, 29 вересня, оперативно вдалося загасити.

Про це повідомили на сторінці Державної служби з надзвичайних ситуацій у соціальній мережі Facebook.

У м. Новомосковськ по вул.Гетьманська 55, в дев'ятиповерховому житловому будинку сталося загоряння балконів з 6 по 9 поверх. О 20: 17 пожежу локалізовано... попередньо жертв і постраждалих немає", - йдеться в повідомленні.

Були евакуйовані два жителі за допомогою автодрабини і пол сходовим маршам. А до гасіння залучили близько 15 осіб зі складу, а також чотири одиниці техніки.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Дніпрі хлопчик підпалив квартиру, поки батьки випивали з друзями. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в квартирі, розташованій на другому поверсі, по вулиці ялинова, 7а. на гарячу лінію Служби порятунку "101" звернулася сусідка, повідомивши, що в одній з квартир сталася пожежа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі в п'ятницю, 21 серпня, з вікна житлового будинку випала однорічна дитина.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі на території міської лікарні виявили чоловічий труп двотижневої давності.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в неділю, 23 серпня, чоловік жорстоко вбив бездомного і просив сусіда допомогти заховати труп.